Gratis toegang OBSERVEUM

Gratis toegang OBSERVEUM
Woensdagmiddag Gratis toegang OBSERVEUM
Gratis toegang OBSERVEUM Burgum

Het OBSERVEUM Burgum kondigt met trots aan dat vanaf woensdag 5 juni en gedurende de hele maand juli, het museum en de sterrenwacht elke woensdagmiddag gratis te bezoeken is. Dit is een unieke kans voor het publiek om kennis te maken met de fascinerende wereld van sterrenkunde en regionale geschiedenis.


Bezoekers kunnen zich verheugen op een complete ervaring. Naast de gratis toegang, biedt Observeum rondleidingen aan in zowel de sterrenwacht als het museum. Deze rondleidingen zijn ontworpen om jong en oud te inspireren en te informeren over de wonderen van het universum en de rijke geschiedenis van de regio.


Een van de hoogtepunten van het bezoek is de live-presentatie in ons digitale planetarium. Hier kunnen bezoekers, ondanks het daglicht, genieten van een indrukwekkende sterrenhemel. Op heldere dagen is ook de zonnetelescoop in gebruik, waarmee de zon op een veilige manier kan worden bekeken.


Let op dat arrangementen zijn uitgesloten van deze actie.

Kom langs en beleef een leerzame en inspirerende middag bij Observeum. Voor meer informatie, bezoek onze website www.observeum.nl of neem contact op tijdens de openingstijden: 0511465544 

Deel deze pagina met:

Reactie schrijven

Commentaren: 0