Verbouwing

Observeum krijgt een nieuw kantoor aan de achterzijde van het gebouw. Mede dankzij deze uitbreiding komt er meer expositieruimte beschikbaar. Bezoekers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. Op onze facebook pagina plaatsen we ook regelmatige updates.

29 - 07 - 2021 - Het dak van het nieuwe kantoor kan er bijna op; de balken en een aantal dakplaten liggen er op en het gehele frame is klaar. Het werk nam meer tijd in beslag doordat alles goed aan moest sluiten op de bestaande muren, maar het is gelukt! En een leuk weetje: met name de balken zijn afkomstig van een ander bedrijf, dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook milieuvriendelijk!

24 - 07 - 2021 - En weer een stapje verder met het nieuwe kantoor! A.s. dinsdag waarschijnlijk de balken van het dak (indien het weer dat toelaat). Vòòr de herfst kunnen we er dan hopelijk gebruik van maken en kan de filmzaal, die al sinds eind 2020 dienst doet als zowel filmzaal als kantoor en kantine, weer permanent filmzaal worden. Het begint nu echt wat te lijken

23 - 06 - 2021

01 - 07 - 2021 - En we zijn los! Beton storten voor de fundering van ons nieuwe kantoor. Door het kantoor hier naartoe te verplaatsen is een rondloop in het museum ontstaan om de bezoekersdoorstroming in verband met de Corona maatregelen te bevorderen!

24 - 05 - 2021  

Deel de pagina met: