Zaalverhuur

zaalverhuur
Filmzaal (foto Bernard)

Welkom bij het OBSERVEUM, de ideale locatie voor het organiseren van feestjes en vergaderingen! Onze sfeervolle zaal biedt de perfecte setting voor diverse evenementen, van verjaardagsfeestjes tot zakelijke bijeenkomsten. Bij ons geniet je niet alleen van een prachtige ruimte, maar ook van unieke arrangementen die toegang bieden tot het museum en de sterrenwacht.

 

Onze Zaal:

Of je nu een intiem feestje viert of een formele vergadering organiseert, onze zaal is veelzijdig en heeft de mogelijkheid om worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Met een capaciteit voor maximaal vijftig personen, is onze ruimte uitgerust met moderne voorzieningen om aan al jouw behoeften te voldoen.

 

Arrangementen:

Maak je evenement extra speciaal met onze unieke arrangementen. Combineer je zaalhuur met toegang tot het fascinerende museum en de indrukwekkende sterrenwacht in het gebouw. Een perfecte manier om je gasten te trakteren op een onvergetelijke ervaring.

 

Voorzieningen:

Onze zaal is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement. Maak gebruik van onze beamer en geluidsinstallatie voor professionele presentaties tijdens vergaderingen. Of creëer de perfecte sfeer voor feestjes met de juiste verlichting en geluidssystemen.

 

Catering:

Ontdek de culinaire mogelijkheden die wij bieden voor jouw evenement. Van heerlijke hapjes tot complete diners, onze cateringopties maken jouw feest of vergadering compleet.

 

Reserveren:

Bij het OBSERVEUM streven we ernaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en om je specifieke wensen te bespreken. Wij staan klaar om je te helpen bij het plannen van een evenement dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

 

Maak van jouw volgende evenement iets bijzonders, waar gastvrijheid en kwaliteit samenkomen!

Prijzen

  • Zaalverhuur tijdens openingstijden: vanaf € 90,00 per dagdeel
  • Zaalverhuur tijdens openingstijden inclusief koffie/thee: vanaf € 115,00 per dagdeel
  • Zaalverhuur buiten openingstijden: vanaf € 115,00 per dagdeel
  • Zaalverhuur buiten openingstijden inclusief koffie/thee: vanaf € 140,00 per dagdeel
  • Prijzen Catering op aanvraag.

Aanvraagformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.