Vriend van de Stichting

VRIEND OBSERVEUM

Word een vriend van het OBSERVEUM en draag bij aan de bloei van wetenschap, educatie en gemeenschap. Als vriend van ons observatorium ondersteun je direct onze missie om kennis toegankelijk te maken voor iedereen en inspiratie te bieden aan de nieuwsgierige geesten van morgen.

 

Als vriend geniet je van exclusieve voordelen, zoals gratis entree, speciale evenementen, voorrang bij tentoonstellingen en een unieke kijk achter de schermen. Jouw steun maakt het mogelijk dat het OBSERVEUM blijft groeien en bloeien als een plek van ontdekking en verwondering.

Voordelen

U bent al VRIEND van de stichting vanaf € 18,- per jaar lid.

 

Als vriend heb je als voordeel:

  • Als Vriend van het OBSERVEUM geniet u het hele jaar door, samen met uw partner, van gratis toegang tot ons Museum & Sterrenwacht. Bovendien houden wij u op de hoogte van nieuwe exposities, activiteiten en evenementen, zodat u niets hoeft te missen.
  • Als gewaardeerde Vriend ontvangt u minimaal eenmaal per jaar een uitnodiging om een lezing bij te wonen of deel te nemen aan een exclusieve activiteit. Daarnaast sturen wij u jaarlijks ons (financiële) jaarverslag toe, zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en resultaten van het OBSERVEUM.

Draag bij aan onze missie en maak deel uit van een betrokken gemeenschap. Word vandaag nog vriend van onze stichting en beleef de voordelen van lidmaatschap!

Aanmelden is eenvoudig en kan via onze website. Samen bouwen we aan een inspirerende en toegankelijke plek voor kennis en ontdekking. Alvast bedankt voor uw steun!


Contactformulier

Na het invullen van het formulier ontvangt u per e-mail onze bankgegevens voor de betaling van uw lidmaatschap. Dankzij uw steun kunnen we blijven groeien en onze missie voortzetten.
Dank voor uw betrokkenheid en welkom als Vriend van het OBSERVEUM!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


ANBI De Stichting Observeum - Museum & Sterrenwacht is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat uw giften, bijdragen e.d. voor de inkomstenbelasting voor u aftrekbaar kunnen zijn. Kijk voor meer informatie over ANBI op http://anbi.nl of op de site van de Belastingdienst. 

Deel de pagina met: