Reviews


Klantbeoordelingen zijn belangrijk. Wij hopen dat je tevreden bent met onze manier van werken en wij zijn benieuwd naar je bevindingen. Dankzij je feedback kunnen wij onze dienstverlening eventueel verbeteren.


Commentaren: 3
 • #3

  Fam. Faber (vrijdag, 28 april 2023 10:14)

  Een middag op bezoek bij het Observeum in Burgum. Wat een verscheidenheid aan informatie. De rondleiding met de gastvrouw was geweldig, wat een prachtige uitleg bij de objecten. De kinderen zagen hun ogen uit in het planetarium en wij verwonderden ons ook aan de sterrenhemel. Een aanraden voor iedereen.

 • #2

  Fam. de Groot (dinsdag, 07 februari 2023 14:40)

  Wat een prachtige belevenis in het Observeum, We hebben onze ogen uitgekeken en wat een gastvrijheid. Het planetarium is een echte aanrader. We komen zeker weer terug, want er is heel veel te zien. We waren erg onder de indruk wat een mooi museum en de indrukwekkende telescoop van de sterrenwacht.

 • #1

  Webmaster (vrijdag, 03 februari 2023 13:26)

  Een goede review bevat genoeg details om anderen een indruk te geven van je ervaring. Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat het bedrijf volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Maar houd het vriendelijk en netjes!