Steun het OBSERVEUM

OBSERVEUM
OBSERVEUM Burgum

Actie

Red de Sterrenwacht in Burgum!

De kosmos roept om hulp! De koepel van onze geliefde OBSERVEUM-sterrenwacht in Burgum heeft last van lekkage, en onze unieke Miedema-telescoop dreigt blootgesteld te worden aan vocht. Als een ANBI-stichting met uitsluitend toegewijde vrijwilligers zijn we volledig afhankelijk van de vrijgevigheid van sterrenliefhebbers zoals jij.

Online doneren


Donatie Observeum
Online doneren
donatie
Online doneren


Doneer via de bank: 

NL79 INGB 0006 7802 56 t.n.v. Observeum Burgum


Waarom doneren?

Het OBSERVEUM, als de enige volkssterrenwacht in het Noorden, speelt een cruciale rol in het delen van de magie van het universum met ons gemeenschap. Nu hebben we jouw hulp nodig om de koepel te behouden en te onderhouden, zodat de wonderen van de sterrenhemel voor iedereen toegankelijk blijven.

 

Waarom doneren?

Met elke bijdrage draag je rechtstreeks bij aan het herstel van de lekkage aan onze koepel. We zijn vastberaden om ervoor te zorgen dat onze Miedema-telescoop, een waardevol erfgoed, beschermd blijft tegen vocht en de elementen. Elk bedrag, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het veiligstellen van de toekomst van OBSERVEUM.

 

Hoe kun je helpen?

Doe mee aan onze missie om de sterrenwacht te redden! Jouw donatie wordt direct ingezet voor de reparatie van de koepel, zodat we samen de OBSERVEUM-ervaring kunnen blijven bieden aan enthousiaste sterrenkijkers en nieuwsgierige geesten.

 

Laten we samen het heelal beschermen en de OBSERVEUM-sterrenwacht laten schitteren. Elke bijdrage telt!  Doneer vandaag nog en draag bij aan de toekomst van de OBSERVEUM-sterrenwacht. 

 

Word Vriend van het Observeum:

Overweeg een periodieke donatie en word een gewaardeerde vriend van Het OBSERVEUM. Als vriend geniet je van exclusieve voordelen en blijf je op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen. Meld je nu aan als vriend

 

Zakelijke Partnerschappen:

Ontdek hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan wetenschappelijke educatie en zich kan verbinden met onze gemeenschap door een zakelijk partnerschap aan te gaan. Onze partners

 

Doe vandaag nog mee aan onze missie om kennis te delen, nieuwsgierigheid te stimuleren en de sterren dichterbij te brengen. Samen kunnen we een blijvende impact maken!

 

Doneer Nu en Verlicht de Toekomst van Ontdekkingen!

Het OBSERVEUM - Waar de Hemel Ons Begrip Verlicht

Donatieformulier


Vult u onderstaand formulier in om u aan te melden als donateur van de stichting. Onze administratie zal zo snel mogelijk de doorgegeven informatie verwerken. U ontvangt onze bankgegevens per e-mail.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


ANBI De Stichting OBSERVEUM - Museum & Sterrenwacht is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat uw giften, bijdragen e.d. voor de inkomstenbelasting voor u aftrekbaar kunnen zijn. Kijk voor meer informatie over ANBI op http://anbi.nl of op de site van de Belastingdienst. 

Deel de pagina met: