ESCAPE OBSERVEUM

ESCAPE OBSERVEUM
ESCAPE OBSERVEUM

Escape room

Duik in het nieuwe spannende online spel van het "OBSERVEUM "en laat jouw puzzelvaardigheden en logica op de proef stellen. Kun jij binnen 60 minuten ontsnappen en jouw naam in de Hall of Fame plaatsen?

 

De online escape room "ESCAPE OBSERVEUM" is volledig gratis en biedt jou de flexibiliteit om op elk moment van de dag te spelen. Met uitdagende raadsels, mysterieuze aanwijzingen en een race tegen de klok, is het aan jou om te bewijzen dat jij de ultieme ontsnappingskunstenaar bent. Daag jezelf uit en nodig jouw vrienden, familie en collega's uit om samen te spelen en te zien wie als eerste kan ontsnappen. Ga de uitdaging aan en ontdek of jij de ultieme escaperoomkampioen bent!

 

Het spel kun je spelen op een tablet, laptop of computer. Een mobiele telefoon is niet geschikt, maar je kunt deze wel naast je gebruiken om iets op te zoeken. Klik op de knop om het spel te starten.

Deel deze pagina met:

Reactie schrijven

Commentaren: 0