De Science van Science-Fiction

De Science van Science-Fiction: de nieuwe wisseltentoonstelling

Sciencefiction (SF) prikkelt onze verbeelding met verhalen over buitenaardse wezens, tijdreizen, en futuristische technologieën. Maar achter deze verhalen schuilt vaak een diepgaande verkenning van menselijke mogelijkheden, technologische vooruitgang en de mogelijke toekomst van onze samenleving. Onze tentoonstelling neemt je mee op een fascinerende reis door de wereld van sciencefiction en laat zien hoe deze verhalen ons begrip van wetenschap en technologie hebben gevormd, en hoe ze ons uitdagen om na te denken over de toekomst van onze wereld.

 

De tentoonstelling "De Science van Science-Fiction: Verkenning van Toekomstige Mogelijkheden" opent haar deuren vanaf dinsdagmiddag 20 februari 2024. Kom en ontdek de inspirerende wereld van sciencefiction bij ons!

Reactie schrijven

Commentaren: 0