VRIEND van de stichting

Word een vriend van het OBSERVEUM en draag bij aan de bloei van wetenschap, educatie en gemeenschap. Als vriend van ons observatorium ondersteun je direct onze missie om kennis toegankelijk te maken voor iedereen en inspiratie te bieden aan de nieuwsgierige geesten van morgen. Als vriend geniet je van exclusieve voordelen, zoals gratis entree, speciale evenementen, voorrang bij tentoonstellingen en een unieke kijk achter de schermen. Jouw steun maakt het mogelijk dat het OBSERVEUM blijft groeien en bloeien als een plek van ontdekking en verwondering.

Voordelen

U bent al VRIEND van de stichting vanaf € 18,- per jaar lid.

 

Als vriend heb je als voordeel:

  • Als Vriend van het OBSERVEUM geniet u het hele jaar door, samen met uw gezinsleden, van gratis toegang tot ons Museum & Sterrenwacht. Bovendien houden wij u op de hoogte van nieuwe exposities, activiteiten en evenementen, zodat u niets hoeft te missen.
  • Als gewaardeerde Vriend ontvangt u minimaal eenmaal per jaar een uitnodiging om een lezing bij te wonen of deel te nemen aan een exclusieve activiteit. Daarnaast sturen wij u jaarlijks ons (financiële) jaarverslag toe, zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en resultaten van het OBSERVEUM.

Draag bij aan onze missie en maak deel uit van een betrokken gemeenschap. Word vandaag nog vriend van onze stichting en beleef de voordelen van lidmaatschap!

Aanmelden is eenvoudig en kan via onze website. Samen bouwen we aan een inspirerende en toegankelijke plek voor kennis en ontdekking. Alvast bedankt voor uw steun!

Reactie schrijven

Commentaren: 0