Red de Sterrenwacht

Donatie geef.nl

Red de Sterrenwacht OBSERVEUM in Burgum!

De kosmos roept om hulp! De koepel van onze geliefde OBSERVEUM-sterrenwacht in Burgum heeft last van lekkage, en onze unieke Miedema-telescoop dreigt blootgesteld te worden aan vocht. Als een ANBI-stichting met uitsluitend toegewijde vrijwilligers zijn we volledig afhankelijk van de vrijgevigheid van sterrenliefhebbers zoals jij.

 

Het OBSERVEUM, als de enige volkssterrenwacht in het Noorden, speelt een cruciale rol in het delen van de magie van het universum met ons gemeenschap. Nu hebben we jouw hulp nodig om de koepel te behouden en te onderhouden, zodat de wonderen van de sterrenhemel voor iedereen toegankelijk blijven.

 

Waarom doneren?
Met elke bijdrage draag je rechtstreeks bij aan het herstel van de lekkage aan onze koepel. We zijn vastberaden om ervoor te zorgen dat onze Miedema-telescoop, een waardevol erfgoed, beschermd blijft tegen vocht en de elementen. Elk bedrag, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het veiligstellen van de toekomst van OBSERVEUM.

 

Hoe kun je helpen?
Doe mee aan onze missie om de sterrenwacht te redden! Jouw donatie wordt direct ingezet voor de reparatie van de koepel, zodat we samen de OBSERVEUM-ervaring kunnen blijven bieden aan enthousiaste sterrenkijkers en nieuwsgierige geesten.

 

Laten we samen het heelal beschermen en de OBSERVEUM-sterrenwacht laten schitteren. Elke bijdrage telt!  Doneer vandaag nog en draag bij aan de toekomst van de OBSERVEUM-sterrenwacht. 

 

Hartelijk dank voor jouw steun namens alle vrijwilligers.

Doneren via de bank: 

NL79 INGB 0006 7802 56 t.n.v. Observeum Burgum

Deel de pagina via:

Reactie schrijven

Commentaren: 0