Reserveringen

 

Wilt u ons bezoeken? Dat kan! Zou u i.v.m. de covid-19 richtlijnen en voor ieders veiligheid hieronder een reservering willen maken? U kunt daarvoor onderstaande groene knop gebruiken. In de agenda eronder kunt u de geplande bezetting zien.

 

 

In de afgelopen periode is hard gewerkt om een veilige omgeving te creëren voor zowel bezoekers als voor onze vrijwilligers. Dit betekent dat het Observeum vanaf dinsdag 9 juni a.s. weer voor publiek de deuren opent! Deze openstelling houdt onder meer in, dat het aantal bezoekers zorgvuldig verdeeld wordt over de uren dat het Observeum open is. Van u als bezoeker wordt dan ook gevraagd via deze website uw bezoek vooraf te plannen (dit kan al vanaf vrijdag 5 juni). Dit geldt ook voor ‘Vrienden van het Observeum’ en bezitters van een Museumkaart. Blijft u alstublieft thuis als u verkouden bent, koorts hebt of één van de andere symptomen hebt, die op het Corona-virus kunnen wijzen. 

 

 

Op sterrenkijkavonden is het dragen van een mondmasker bij een bezoek aan de sterrenwacht verplicht, omdat u dan onder begeleiding van één van onze vrijwilligers door een telescoop de sterrenhemel kunt bewonderen. En ook als u in ons digitale planetarium met meerdere personen -op 1,5 meter afstand- in een besloten (maar wel geventileerde) ruimte zit. Natuurlijk houden we rekening met elkaar, volgen instructies nauwkeurig op en houden voldoende afstand van elkaar! Zo kunnen we samen genieten van al het moois dat het Observeum u te bieden heeft.