Singles night 2020

Op Valentijnsdag – vrijdag 14 februari a.s. - organiseren het OBSERVEUM - museum & sterrenwacht Burgum in samenwerking met KEaRN Welzijn naast het reguliere vrijdagavond programma een ontmoetingsavond voor Singels die In een ongedwongen sfeer nieuwe mensen willen ontmoeten en samen naar de sterren willen kijken. Tijdens de inloopavond is er aandacht voor mensen die graag in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen willen ontmoeten.  Wilt je graag samen met anderen wat ondernemen maar weet je niet met wie je dat moet gaan doen? Kom dan naar Observeum museum en sterrenwacht Burgum. 

 


 

 

samen sterren kijken, een planetariumvoorstelling,  exposities bewonderen, of je zoekt elkaars sterrenbeeld op, ga uitvinden wat de ander leuk vindt om te doen of juist weer niet… En Laat daar op de A3 posters met de onderwerpen die je leuk lijken je mailadres achter. Dan zal er contact met je opgenomen worden om te kijken of we je kunnen matchen aan anderen met de zelfde interesses. En wie weet ontstaan er nieuwe leuke contacten..

 

We heten alle singles op donderdag 14 februari vanaf 19:00 uur van harte welkom in het OBSERVEUM – museum & sterrenwacht, Menno van Coehoornweg 9 te Burgum en omdat Valentijnsdag een dag vol verrassingen is, hoef je je niet tevoren op te geven of aan te melden, gewoon meedoen en je laten verrassen…

 

De entree is bescheiden: € 5,00 en de avond duurt tot 22:00 uur.

 

U kunt info verkrijgen via telefoon: 0511-465544 (dagelijks -niet op maandag- tussen 13:00 en 17:00 uur).