Cultuurhistorische wandeling

 

Houd u van wandelen, natuur en cultuur?

Dan is een cultuurhistorische wandeling, onder leiding van één van onze gidsen, echt iets voor u.


Elke zaterdagmiddag in juni, juli en augustus vertrekken er wandelingen, onder leiding van een gids, vanuit ons museum. We wandelen door Burgum en omstreken en genieten van de prachtige natuur en cultuur om ons heen. Burgum heeft een rijke historie die waarschijnlijk aan u voorbij gaat als u uw wekelijkse boodschappen doet. Leer daarom verder kijken dan uw neus lang is en ontdek de prachtige verhalen van ons mooie dorp. 

 

Praktische informatie

De eerste wandeling is op de eerste zaterdag in juni en start om 13:30 uur.  We wandelen ongeveer 5 kilometer en beginnen én eindigen bij ons museum. U kunt bij ons uw fiets of auto parkeren en er is voor en na het wandelen gelegenheid voor een kopje koffie.

 

Kosten zijn €5,- per deelnemer, voor kinderen t/m 17 jaar slechts € 3,-. Dit is inclusief een kop koffie of thee en alle deelnemers krijgen aansluitend gratis toegang tot het museum en de sterrenwacht. 

 

Reserveren

De wandelingen zijn iedere zaterdagmiddag, reserveer daarom uiterlijk de voorafgaande vrijdag vóór 15.30 uur. Uiteraard horen wij graag eerder of u van plan bent om deel te nemen. Mocht u met een groot gezelschap willen deelnemen, meld dit dan bij uw reservering. Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

 

U kunt reserveren door te bellen naar 0511 - 46 55 44 of te mailen naar info@observeum.nl.

 


Deel dit op social media