Nieuw terras OBSERVEUM

Terras OBSERVEUM Burgum
Terras OBSERVEUM Burgum

Nieuw terras

Geniet van ons nieuwe terras bij het OBSERVEUM!

Na een heerlijke wandeling of een bezoek aan het OBSERVEUM bent u van harte welkom op ons splinternieuwe terras. Of u nu zin heeft in een verfrissend drankje of een moment van rust, wij hebben iets voor u! Geniet van een kop koffie, thee of een glas fris onder de open hemel.

 

Op zonnige dagen kunt u plaatsnemen aan een van de gezellige tafeltjes buiten of ontspannen aan de picknicktafel onder de appelboom. U bent van harte welkom, ook zonder een bezoek aan het museum of de sterrenwacht.

 

Maak ook gebruik van onze wandel- fietsroutes, je kunt ze gratis downloaden. Er is ook een oplaadpunt voor fietsen, vraag het bij de balie tijdens de openingstijden (dinsdag t/m zondag van1300-17:00 uur) 

 

Kom langs en ervaar de gastvrijheid van het OBSERVEUM!

Reactie schrijven

Commentaren: 0