Expositie “Ruurd-ùt-fan-hûs” t/m 29 mei

Expositie “Ruurd-ùt-fan-hûs” verlengd tot en met 29 mei

 

Het Ruurd Wiersma museum in Burdaard wordt gerenoveerd. Een deel van de daar aanwezige collectie is tijdelijk ondergebracht bij het Observeum in Burgum en te bewonderen in de expositie ‘Ruurd-ùt-fan-hûs’.  Het was de bedoeling dat het gerenoveerde woonhuis van Ruurd Wiersma na de winterstop In april weer geopend zou worden. De werkzaamheden duurden iets langer dan verwacht… Daarom wordt de expositie in het Observeum verlengd tot en met 29 mei a.s.; op die dag (Pinkstermaandag) is het Observeum geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

 

‘Ruurd-ùt-fan-hûs’ is een unieke tentoonstelling, die ontroering, verbazing en bewondering bij bezoekers veroorzaakt. Een veel gehoorde reactie luidt: “…deze expositie is beslist het bezoeken waard geweest!”